MEUBELHUUR - MODELWONING

Niets is moeilijker voor een kijker dan zich een beeld vormen van de grootte en mogelijkheden van ruimtes in een woning als deze leeg zijn. Het klinkt tegenstrijdig, maar kamers lijken vaak kleiner als er niets of onvoldoende in staat, omdat er geen referentie is. Kijkers denken onterecht dat hun meubelen er niet inpassen en haken af. Bovendien ontbreekt het aan sfeer als de woning leeg staat. Bij het kopen van een huis spelen gevoelens een belangrijke rol. Een toekomstige woning moet prettig aanvoelen, een goed gevoel geven.

Met meubelhuur richt ik uw leegstaande woning in met sfeervolle meubelen en accessoires, waardoor de kans op een snelle verkoop of verhuur vergroot wordt. De kwaliteit en uitstraling van de meubelen is passend bij de prijsklasse van de woning en de doelgroep die bereikt moet worden.

Het huren van meubelen is ook zinvol en mogelijk als slechts enkele kamers leeg zijn, of als er onvoldoende of ongeschikte meubelen aanwezig zijn.

Heeft u meerdere woningen in de verkoop of verhuur? Ik kan u met meubelhuur ook van dienst zijn bij het inrichten van een modelwoning om de mogelijkheden van de woningen zichtbaar te maken.

Het tarief voor meubelhuur varieert per situatie en is onder andere afhankelijk van de grootte van de woning en de huurperiode. Na analyse van de woning ontvangt u van mij een offerte van de kosten.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over meubelhuur, het inrichten van een modelwoning of de diensten vastgoedstyling en vastgoedfotografie? Of wilt u een afspraak maken?