VASTGOEDSTYLING

De meeste kijkers hebben moeite om door het interieur heen te kijken naar de sfeer en basis van de woning zelf. Met vastgoedstyling, ook wel verkoopstyling genoemd, maak ik uw woning en interieur, met minimale investeringen en slimme aanpassingen, aantrekkelijk voor een zo breed mogelijke doelgroep. Daarnaast onderscheidt u uw woning met vastgoedstyling op een positieve manier van andere in de buurt te koop of te huur staande woningen. Het beoogde resultaat is een snelle verkoop of verhuur tegen de hoogst haalbare prijs.

Qua kosten is vastgoedstyling een relatief lage investering die makkelijk terugverdiend kan worden door een snelle verkoop en vaak hogere verkoopprijs. De kosten zijn veel lager dan een eerste verlaging van de verkoopprijs. En denkt u er maar eens aan hoeveel elke maand dubbele hypotheek kost, als u al een nieuwe woning heeft gekocht.

U kunt bij Huis N Raad terecht voor het complete traject van advies tot en met de uitvoering van de styling.

Standaard bestaat de dienst vastgoedstyling van Huis N Raad uit twee afspraken: Het basis adviesconsult en de verkoopstyling zelf. Daarnaast biedt Huis N Raad nog een derde dienst voor kort online advies.
 

Basis adviesconsult
Voorafgaand aan mijn bezoek onderzoek ik de omgeving en mogelijke doelgroep voor uw woning. Daarbij kijk ik ook naar vergelijkbare woningen die bij u in de buurt in de verkoop staan, om te zien waarop uw woning zich van hen onderscheidt. Tijdens een bezoek aan uw woning maak ik een analyse van de gehele woning, zowel binnen als buiten. Door een neutrale bril, vanuit de potentiële koper, bekijk ik in elke ruimte welke kleine of grotere aanpassingen noodzakelijk zijn om de woning aantrekkelijk te maken voor zoveel mogelijk woningzoekenden. Na deze analyse loop ik samen met u door de hele woning en ontvangt u van elke ruimte gedetailleerd, mondeling mijn advies. Ook over investeringen die niet de moeite waard zijn. Na afloop vat ik de belangrijkste punten voor u samen in volgorde van prioriteit. Tot slot besluiten we samen welke werkzaamheden u zelf wilt uitvoeren en welke u aan mij overlaat. De kosten voor de uitvoering van die werkzaamheden ontvangt u in een gespecificeerde offerte.

Vastgoedstyling / verkoopstyling (volgt op het adviesconsult)
Het interieur van uw woning wordt door mij zo aangepast dat de woning ruim en fris oogt, sfeervol is en de positieve eigenschappen benadrukt worden. Dit doe ik door bijvoorbeeld een andere opstelling van meubels, het toevoegen of weghalen van meubels of accessoires of het gebruik van andere kleurstellingen. Hierbij maak ik zoveel mogelijk gebruik van de al aanwezige meubels en accessoires, zodat elke styling uniek is en de investering minimaal blijft. Ook regel ik de uitvoering van alle noodzakelijke onderhoudsklussen, zoals schilderwerk, reparaties, tuinonderhoud etc. Hiervoor werk ik samen met betrouwbare partners.

Online-stylingadvies
Mondeling advies, op afstand, op basis van zelfgemaakte of reeds bestaande foto’s of video’s die u aan mij toezendt. Als voorbereiding op ons gesprek bekijk ik de toegezonden foto’s of video’s. Tijdens een telefonische afspraak van ongeveer 1 uur lopen we daarna samen ‘virtueel’ door de belangrijkste ruimtes en krijgt u van mij advies welke aanpassingen u kunt doen om van uw huis een droomhuis te maken voor kopers. Deze dienst is vooral geschikt als u voor slechts enkele ruimten advies wilt en/of minder gedetailleerd advies wilt dan u krijgt bij het basis adviesconsult.

De tarieven van bovenstaande diensten variëren per situatie en zijn onder andere afhankelijk van de grootte van uw woning.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over deze diensten, het tarief in uw situatie of over de diensten vastgoedfotografie en meubelhuur? Of wilt u een afspraak maken?