Over Huis N Raad

Wat doet Huis N Raad?

Wilt u uw woning of ander vastgoed in de verkoop of verhuur doen? Huis N Raad helpt u met de voorbereiding en het verzorgen van de presentatie van uw woning, om het maximale resultaat te halen uit de verkoop of verhuur.

Misschien herkent u zich in het volgende:

  • U wilt een aantrekkelijke presentatie van uw woning voor een zo breed mogelijke doelgroep.
  • U wilt uw woning zo snel mogelijk en/of voor de hoogst haalbare prijs verkopen of verhuren.
  • U wilt uw huis zelf verkopen zonder makelaar, of u wilt uw woning verkoopklaar hebben voordat u een makelaar inschakelt en de waarde laat bepalen.
  • Uw woning staat al enige tijd te koop of te huur, zonder resultaat.

En denkt u:

  • “Ik weet niet waar moet ik beginnen om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.”
  • “Hoe trek ik zoveel mogelijk kijkers aan binnen de juiste doelgroep?”
  • “Ik heb weinig tijd om de woning klaar te maken voor verkoop, of besteed die tijd liever aan andere zaken.”
  • “Ik wil zo min mogelijk geld investeren om de woning klaar te maken voor verkoop of verhuur. Welke investeringen zijn noodzakelijk, en welke kan ik juist achterwege laten?”

Herkent u zichzelf in één van bovenstaande zinnen? Ik begrijp wat u denkt en voelt.

Met de diensten van Huis N Raad bied ik u antwoord op uw vragen, gemak en een oplossing op maat.
 

Nicole van Vlerken

Wie ben ik?

Mijn naam is Nicole van Vlerken, de drijvende kracht achter Huis N Raad. Door mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool en ervaring in de commerciële dienstverlening, is een uitstekende, flexibele dienstverlening voor mij heel vanzelfsprekend. Mijn gevoel voor service en mijn passie voor woningen, interieur en fotografie komen samen in Huis N Raad.

Voordat ik in dit vak zat heb ik lang geleden mijn eerste woning in de verkoop gehad. Onwetend als ik was, had ik niets gedaan om mijn woning klaar te maken voor de verkoop, behalve opruimen en schoonmaken voor elke bezichtiging. Tientallen bezichtigingen en vele maanden later werd ik moedeloos. Een serieuze koper leek er maar niet tussen te zitten. Volgens de makelaar vonden de meeste kijkers dat de woning toch niet hun smaak was. Als ik toen had geweten dat de meeste kijkers niet door een interieur heen naar een woning kunnen kijken, had ik graag hulp gehad om mijn woning aantrekkelijker te maken voor een breder publiek. Uiteindelijk, na lange tijd, verandering van makelaar en een flinke prijsverlaging is er dan toch een koper gekomen. Bij het ondertekenen van de verkoopovereenkomst bij de notaris vertelde de koopster, dat ze zo gecharmeerd was van de stijl en sfeer van ons interieur!

Tijdens de verkoop van de woning van mijn schoonouders, enige tijd geleden, kwam ik in aanraking met verkoopstyling. Op dat moment heb ik zelf mogen ervaren dat dit bewezen concept inderdaad werkt. Omdat ik hier zo enthousiast over was en eerder heb ervaren hoe moeizaam een verkoop kan zijn zonder vastgoedstyling, besloot ik hier mijn werk van te maken.

Ik ben gecertificeerd verkoopstylist, na een succesvolle afronding van de Master Opleiding bij de Styling Concepts Group, en aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV). Daarnaast heb ik de opleiding Vastgoedpresentatie gevolgd bij Nicolet Groen, waarbij ik onder andere mijn kennis van fotografie heb verbeterd richting vastgoedfotografie.

Welke voordelen hebben mijn diensten voor u?

Mijn missie is om voor u het beste resultaat te halen uit de verkoop of verhuur van uw woning. Een zo snel mogelijke verkoop of verhuur tegen de hoogst haalbare markconforme prijs. Dit is het uitgangspunt bij al mijn diensten. Met vastgoedstyling maak ik van uw (t)huis een aantrekkelijke woning voor een zo breed mogelijke doelgroep. In combinatie met aansprekende fotografie zorgt dit voor het best haalbare verkoopresultaat van uw woning en een aantrekkelijke presentatie van uw portfolio en uitstraling als vastgoedprofessional. Door een uitstekende presentatie ‘verklaart’ u de vraagprijs van uw woning zo veel mogelijk en geeft u een potentiële koper zo min mogelijk redenen om van uw vraagprijs af te wijken. Een ander voordeel van het inhuren van mijn diensten is dat u uzelf tijd en energie bespaart, die u kan besteden aan iets dat u liever doet.

Hoe ik werk?

Aandacht zit verweven in mijn hele manier van werken. Aandacht voor u als klant en uw vragen en wensen. Ik kan u helpen met een enkele vraag of dienst, of u volledig ontzorgen van het regelen van onderhoudsklussen, styling en meubelhuur tot en met de fotografie. Hierbij werk ik samen met andere betrouwbare professionals. Voor elke vraag of probleem zoek ik samen met u naar een antwoord of oplossing.

Maar ook aandacht voor de kwaliteit van de diensten van Huis N Raad vind ik belangrijk. Ik besteed liever iets meer tijd, dan half werk te leveren. In mijn fotografie maak ik bijvoorbeeld gebruik van de natuurlijke lichtinval en niet van flitslicht om snel klaar te zijn. Bij de styling maak ik zoveel mogelijk gebruik van de aanwezige meubelen en accessoires in plaats van snel (dezelfde) eigen spullen neer te zetten. En ik ga praktisch te werk met alleen investeringen die een beter resultaat opleveren. Uw huis moet aantrekkelijk worden maar leefbaar blijven. En met eerlijke, waarheidsgetrouwe beelden bereikt u sneller uw doel is mijn overtuiging.

Wilt u ook het beste resultaat halen uit de verkoop of verhuur van uw woning?
Heeft u een vraag waarmee ik u kan helpen of wilt u vrijblijvend meer weten over mijn diensten?
Waarmee kan ik u van dienst zijn?